НОВА с първокласни продукции през есента

 НОВА с първокласни продукции през есента

Първокласно телевизионно съдържание и вълнуващи преживявания очакват зрителите с новата програмна схема в праймтайма на НОВА. Тази есен медията представя премиерната семейна сага „С река на сърцето“ и три световни формата, които ще направят своя дебют в българския телевизионен ефир – играта за знание „Голямото преследване“, музикалното шоу „Звездите в нас“ и забавното предаване „С Рачков всичко е възможно“. През септември се завръща хитовото риалити „Игри на волята“, както и криминалната драма „Братя“ с финален пети сезон.
„Щастлива съм, че тази есен ще представим изключително силен и разнообразен сезон и ще затвърдим позицията на НОВА като иноватор в медийния сектор. Нашият стремеж е да продължим да развиваме и обогатяваме програмната си схема. Четирите нови продукции са доказателство за това и аз благодаря на всички колеги за професионализма, с който осигуряват най-доброто телевизионно преживяване за българските зрители“, коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.
Началото на есенния телевизионен сезон ще даде екстремният риалити формат „Игри на волята“. Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат атрактивните участници в четвъртия сезон на формата на 3 септември. Предстоят оспорвани битки на Арената и още по-трудни изпитания на фона на красивите пейзажи на българското Черноморие.
Емблематичният водещ Ники Кънчев ще предизвика най-големите умове в България в „Голямото преследване“ от 5 септември. Всеки делничен ден ще бъде запазена територия на брилянтно замислената телевизионна игра, в която четиримата „преследвачи“ ще опитват да спрат участниците по пътя към победата.
На 5 септември „Братя“ се завръща с последен пети сезон. Криминалната драма на НОВА ще предложи напрегнати криминални сюжети, изненадващи обрати и много динамика. Финалът на „Братя“ ще бъде посветен на изкуплението и ще даде отговори на най-важните загадки, останали забулени в мистерия досега.
Димитър Рачков е домакин на уникалното ново шоу „С Рачков всичко е възможно“ от 10 септември. Всяка събота водещият ще посреща осем популярни личности, за да ги изправи пред неподозирани предизвикателства. Те ще се впуснат в неизвестното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и зрителите.
На 11 септември започва най-новото музикално телевизионно приключение „Звездите в нас“ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. В надпреварата ще се впуснат деветдесет участници, които ще дадат всичко от себе си, за да имитират своите идоли по най-добрия начин. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. На финална най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.
Завладяващата семейна сага „С река на сърцето“ ще разкрие контрастния свят на заможното семейство Боневи от 13 септември. Отличният актьорски състав ще отведе зрителите в магични местности край река Дунав, която става естествен декор на поредицата. В сериала „С река на сърцето“ три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Новият филмов проект на НОВА е режисиран от Мартин Макариев, а главен сценарист е писателят Георги Тенев.

Велин Манов

Подобни публикации