Нови модели смартфони на „Хуауей“

 Нови модели смартфони на „Хуауей“

Новите флагмани на „Хуауей“ са P50 Pro и сгъваемият P50 Pocket.
Моделът P50 Pro се различава с основната си камера, разположена на гърба му. С комбинацията от цели 4 обектива, със съответно 50 + 40 + 13 + 64 мегапиксела и технологията True-Chroma Shot, смартфонът пресъздава напълно реални цветове. Тези цветове стават още по-„живи“ на отличния дисплей, също с патентована технология True-Chroma. С помощта на своята перископска система камерата на Pro версията може да достигне 100x увеличение на изображенията. Huawei P50 Pro e снабден с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 888 4G процесор. В комбинация със солидната памет от 256 GB и 8 GB RAM памет, този смартфон трябва да може да се справи дори с натоварващи програми и видеоигри.
Сгъваемият вариант на флагмана Huawei P50 Pocket не прави компромиси по отношение на ключовите предимства на серията. Той също залага на отлична прецизна камера с технологията True Chroma и запазва иконичния дизайн на основната камера. Вторият отвор обаче е за втори дисплей, който е изключително полезен и позволява използването на смартфона, докато е затворен. Пантата на P50 Pocket е стабилна и почти не се забелязва на фона на наситените цветове на дисплея.
И двата смартфона в серията нямат достъп до Google Mobile Services, но всички необходими приложения могат да бъдат открити в официалната платформа на „Хуауей“ – AppGallery.

Велин Манов

Подобни публикации