Нови поредици и лица в „Преди обед“

 Нови поредици и лица в „Преди обед“

Ванко и Гани

Нови рубрики, лица и провокации към зрителите е подготвил екипът на предаването „Преди обед“ през новия сезон, който започва днес, 5 септември. Всеки делничен ден в студиото при Десислава Стоянова и Александър Кадиев по любопитни и вълнуващи теми ще сядат интересни и важни събеседници, а добре познати, но нови за предаването лица, ще водят интригуващи и разнородни рубрики и поредици.
Две риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето присъствие, са финалистите от последния сезон на „Сървайвър“ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за добрата форма на зрителите в рубриката „Ти можеш!“. Те ще помагат с упражнения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се присъединяват и много популярни лица, за да подсилят телевизионните тренировки.
Радина Червенова започва нова поредица „Работещи майки“, в която ще разказва историята на познати и непознати жени, които успешно съчетават ролята на майки, съпруги и професионални реализирани дами. В риалити поредицата тя ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Червенова ще продължи да води и рубриката „Опасни връзки“, която се радва на голям зрителски интерес, но тази година темите в рубриката ще подсказват зрителите.
Новата рубрика „Здрави“ ще бъде водена от д-р Мартин Генов, когото зрителите помнят от миналия сезон с поредицата „Успешните“. Всеки понеделник той ще кани специалисти по теми на зрителите и ще среща телевизионната аудитория с вълнуващи истории на пациенти и доктори. За здравето на природата и нейното опазване ще се говори в рубриката „Зелени минути“. В нея водещият Владимир Гешев ще запознава зрителите с различни добри практики в грижата за околната среда.
„Аз, потребителят“ е поредица, която ще следи за спазването на правата ни и ще търси път към решаването на проблемни казуси, с които всеки един от нас се сблъсква. Целта е гражданското общество да бъде информирано и да отстоява правата си. Неин автор е Светозара Лазарова, журналист с опит в разплитането на казуси и търсене на най-практичните решения за справяне с ежедневни, битови и институционални проблеми.
Рубриката „Виртуален свят“ пък ще е посветена на справянето ни във все по-технологичните измерения на ежедневието. Как да ползваме социалните мрежи, как да се ориентираме кои са истински и кои фалшиви новините в мрежата, ще ни помогне специалистът Милен Стаматов.
Новата поредица „Кухня в куфар“ ще разказва за места и хора през вкусната и полезна храна по света и у нас. Пътешественическият дух на Венета Георгиева и Георги Тошев ще срещне зрителите с екзотични маршрути, вкусни блюда, полезни подправки и необикновените истории на хора, решили да променят личните си стереотипи на живеене. В „Да, шеф“ Веси Цюрбрюг ще кани готвачи в понеделник с нови рецепти и ще ни учи всеки четвъртък как да се храним лесно, здравословно и бързо само с няколко продукта.
Поли Недкова ще поставя зрителите на мястото на интересни герои от различни сфери в новата поредица „На твоето място“, за да разкрие повече за навиците и тайните на личности, за които другите говорят.
Актьорът и фокусник Ненчо Илчев се завръща с две магически поредици. Едната ще разкрива тайните на занаята на най-малките, а втората ще разказва и за живота на прочути български магове, които правят кариера в България и по света.
Рубриката „променениТЕ“ на Ралица Стефанова продължава да помага на дамите да изглеждат по-добре, да им връща самочувствието в трудни моменти.
С нови герои и истории продължават популярните рубрики „Разкажи ми песен“ и „Като на кино“ с Деян Статулов.
Виктор Стоянов, познат на публиката от романтичното риалити “Ергенът”, е сред новите лица. Продуцентите не разкриват какво ще бъде ролята му, но тя ще бъде нещо различно от амплоато, с което е познат”.
„Преди обед“ e третата сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие със „зелените практики“.
„Преди обед“ се излъчва по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации