Два нови сериала по биТиВи Лейди

 Два нови сериала по биТиВи Лейди

Кадър от филма „Тайната градина“

Два сериала през седмицата ще зарадват зрителите на семейния канал биТиВи Лейди.
Корейската продукция „Тайната градина“ ще потопи зрителите в света на романтичната фентъзи мистика. Сюжетът разгръща историята на момиче и момче, които магически разменят телата и душите си. Кил Ла Им е бедна каскадьорка, а Ким Джу Уон – главен изпълнителен директор с арогантно поведение. Когато двамата се срещат, Ким остава привлечен от Кил и макар да опитва да отрече дори пред себе си, осъзнава, че изпитва силна симпатия към нея. Въпреки че първоначално го отблъсква, Кил постепенно започва да отвръща на чувствата му, макар и резервирано. Една вечер двамата попадат на мистичен остров, където една странна жена им предлага на пръв поглед обикновени алкохолни напитки. Когато обаче на следващия ден се събуждат, Кил и и Ким осъзнават, че телата и душите им са разменени.
биТиВи Лейди ще изненада зрителите си и с още една премиера – на ирландската поредица „Попътен вятър“. Мини сериалът разказва историята на консултантката в голяма енергийна компания Кейт, която е командирована в родното си градче на брега на морето, за да прокара идеята за изграждането на вятърни мелници в района. Местните обаче се надигат на протест, а най-върл противник е Баз – ученическата ѝ любов.
„Тайната градина“ ще се излъчва от 8 септември всяка делнична вечер, а „Попътен вятър“ ще бъде в ефира от 10 септември и ще се излъва всяка събота и неделя.

Велин Манов

Подобни публикации