Ново предаване за почитателите на алтернативната култура

 Ново предаване за почитателите на алтернативната култура

Мика, Ники и Хриси

Започва ново предаване Game Club, което обединява българските почитатели на игри, азиатска култура и редица други интереси.
Зад шоуто стои екип с богат опит в телевизията, фотографията и създаването на съдържание. Предаването запознава аудиторията с три нови за българската сцена водещи, като в същото време предоставя интересни разговори и активности с популярни личности.
Гост в първия епизод на Game Club е един от най-големите български гейминг стриймъри – Dido_D, с когото водещите дискутират хитовата предстояща екшън-приключенска видео игра, God of War Ragnarok. Сред следващите гости са обичани създатели на съдържание като Китодар Тодоров, Филип Лазаров от Bri4ka.com и Константин Кънев от NoThxTV.
В рамките на предаването всяка седмица зрителите ще могат да се насладят и на актуалните новини от сферата на компютърните, конзолните, мобилните и настолните игри, както и манга, косплей, аниме, Кей-поп и азиатска култура.
Една от големите гордости на шоуто е триото водещи. Атрактивните младежи са избрани с кастинг, като едно от желанията на създателите по начало е да не са силно популярни, за да могат да „растат“ заедно с предаването и общността. Всеки един от Ники, Мика и Хриси е запален геймър или косплейър. Сред останалите членове на екипа има доскорошни редактори от телевизии, основатели на геймърски групи със стотици хиляди членове и създатели на текстово съдържание с десетилетия опит.
Game Club може да се гледа всяка събота в ЮТюб, а неговото присъствие ще бъде постоянно във Фейсбук, Инстаграм и ТикТок.

Велин Манов

Подобни публикации