Нов мениджър в „Загорка“

 Нов мениджър в „Загорка“

Валентина Белавич пое управлението на отдел „Верига на доставки“ в „Загорка“ АД, част от корпорация „Хайнекен“. В новата си роля, тя ще отговаря за цялостното управление на функцията „Верига на доставки“, като същевременно ще продължи да подкрепя вече утвърдените амбиции на компанията да бъде първи избор за своите потребители, партньори, служители и обществото.
Дейността на отдела, за който тя ще отговаря, е с ясен фокус върху приоритетите на пивоварната, а именно – да подсили високите си стандарти за безопасност, както при производството, така и при логистиката и обслужването на клиентите, с фокус върху въглеродно неутрална пивоварна. И не на последно място, да развие хората и организацията, като насърчава многообразието и приобщаването и повиши ефикасността на процесите във „Верига на доставки“, за да продължи да произвежда и предоставя висококачествени продукти на българските консуматори.
През 2019 година, Белавич става част от глобалния отдел „Производство“ в компанията, като преди това е заемала позицията мениджър „Верига на доставки“ в „Хайнекен“ Хърватия. Там тя изиграва ключова роля по отношение на трансформация и внедряването на нов начин на работа в отдела, а екипът ѝ е силно мотивиран, което им донася и много добри резултати.
Валентина Белавич е сертифициран майстор пивовар от „Хайнекен“ и споделя своята страст към качественото пиво и навън като преподавател в департамента по пивопроизводство на Университета за приложни науки в град Карловац. Там тя получава възможността да помага на млади студенти, които искат да станат компетентни пивовари.

Велин Манов

Подобни публикации