Нов провокативен трейлър на „King’s Man: Първа мисия“

Новият изключително провокативен трейлър на „King’s Man: Първа мисия“ ни потапя в ритъма и неповторимата атмосфера на дългоочаквания екшън-спектакъл. Присъединяваме се се към Распутин и джентълмените от първата независима шпионска агенция „Кингсмен“ в едновременно изискано и брутално вихрено забавление, носещо неподправения авторски стил на режисьора и сценарист Матю Вон.
Филмът пренася зрителите в Англия по времето на Първата световна война и разказва за кървавото начало на легендарната агенция и нейните цивилизовани, но безмилостни агенти. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении на нашето време, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати надвисналата катастрофа.
Шпионското приключение е по мотиви от комикса The Secret Service на Марк Милар и Дейв Гибънс. Звездният актьорски състав включва Ралф Файнс, Джема Артъртън, Джимон Хонсу, Матю Гууд, Том Холандър и Даниел Брюл.
„King’s Man: Първа мисия“ е в киносалоните от 22 декември.

Велин Манов

Подобни публикации