Нов сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

 Нов сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Новият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще предложи още повече динамика и хумор, интригуващи срещи с родни и световни знаменитости и неочаквани артистични изпълнения.
Свежо, забавно и провокативно, шоуто ще „превземе“ и интернет пространството с ексклузивно съдържание веднага след телевизионния ефир със специални епизоди, изненадващи превъплъщения и допълнителна доза добро настроение.
И през новия сезон, зрителите ще продължават да се забавляват и да участват активно в оригиналната поредица “НИКОЛАОС+”, която вече има своите многобройни фенове в и извън ефир. В нея водещият ще съчетава разнородните си артистични таланти и все така ще попада в различни и неочаквани ситуации, в и извън студиото, докато експериментира с повече от любопитни роли и професии. Николаос Цитиридис успя да изненада феновете си като разносвач на дюнери, уличен музикант и не веднъж заедно с вдъхновения си екип се изправи пред предизвикателството да познае „чие е детето?“. Още повече изненади, отлично настроение, смях и самоирония, скечове, провокации и щури ситуации готвят за всички от екипа на шоуто, а заедно с Николаос в тях ще попадат и неговите любими колеги от бенда, гост-звезди, както и единствената дама пред камера – талантливата и екстравагантна Прея.
Забавните рубрики ще се запазят и през новия телевизионен сезон, обещават от екипа на шоуто, като не крият, че подготвят и доста изненади.
„Шоуто на Николаос Цитиридис“ e от 6 септември всяка делнична вечер по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации