„Орисано“ на Искра Урумова

 „Орисано“ на Искра Урумова

„Орисано“ е четвърта част на самодивска история и е продължение на „Откраднато, обречено, опазено“. Авторката Искра Урумова създава магична история, вдъхновена от българския фолклор.
Изминали са години от историята на Неда и Марко – двамата млади, които успяват да се изправят пред вековените забрани в името на любовта си. Години, в които техният син се е превърнал в млад мъж, готов на всичко, за да избяга от миналото. В неговия брутален свят на мръсни сделки, жестокост и смърт се появява Спасена – необикновено момиче, което има лошия късмет да се озове на погрешното място в погрешното време. Или пък в най-правилното. Веднъж пресекли се, пътищата им остават неизбежно свързани, мъжът ще открие, че дори и най-дебелата стена не може удържи на стихийната сила на любовта. Може ли изпепеляващата страст, лумнала между двамата, да се опълчи на целия свят?
Искра Урумова работи като журналист близо 20 години – репортер и редактор във вестници, радио, интернет агенции и телевизии. Позната е на широката аудитория като кореспондент на НОВА и биТиВи.
„Орисано“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации