Осем звезди в „С Рачков всичко е възможно“

 Осем звезди в „С Рачков всичко е възможно“

Тази събота телевизионните зрители ще видят първите осем звезди, готови да се впуснат в забавните предизвикателства на най-новото шоу „С Рачков всичко е възможно“.
Мария Игнатова, Елен Колева, Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Герасим Георгиев-Геро, Йордан Йовчев, Борислав Захариев (Боби Турбото) и Калин Врачански, ще изиграят дебютните осем игри заедно с водещия Димитър Рачков.
„С Рачков всичко е възможно“ ще подложи осемте звезди на смешни игри, в които победител няма да има. В различни конфигурации, избрани от водещия, гостите ще влязат без подготовка в предизвикателства, защото ще научават за тях директно на сцената. В първото предаване зрителите ще видят музикални игри свързани с танци и пеене, асоциативни игри и актьорски и физически задачи, чийто изход ще разплаче всички от смях.
Едно от най-забавните предизвикателства ще бъде „Голямото клатене“, в което за първи път ще влязат актьорите Борислав Захариев и Елен Колева. А в края на предаването ще се завърне и любимата „Луда стая“, която отново ще изпита актьорските умения на участниците под наклон от 22 градуса, а сценарият ще бъде диктуван само от водещия.
„С Рачков всичко е възможно” ще започне на 10 септември по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации