Оскарите на живо в българския телевизионен ефир

 Оскарите на живо в българския телевизионен ефир

Мариян Станков-Мон Дьо и Станислава Айви

За поредна година Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която излъчва ексклузивно най-голямата церемония в света на киното – наградите „Оскар“.
Броени часове преди най-звездното кино събитие на годината започва специалното петчасово студио – „Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“. Водещият Мариян Станков-Мон Дьо, заедно със Станислава Айви и Ясен Дараков, ще отведе зрителите на НОВА в Холивуд тази вечер в 22 часа.
„След няколко драматични години на пълна промяна, Оскарите се връщат към ДНК-то си – блясъкът! Очаквам церемония като филм, а не просто спектакъл за награди. Битката ще е епична. Кой ще плаче от радост и кой от огорчение? Каним ви на първия ред в нощта на 27 март“, коментира предстоящата церемония Мон Дьо.
В студиото ще бъдат някои от най-известните български актьори, режисьори, продуценти и кинокритици у нас и зад океана, за да коментират актуалните новини около подготовката на церемонията, червения килим и номинациите в звездната нощ.
Освен най-любопитното около филмовото събитие на годината, Станислава Айви ще проследи и какви са прогнозите на зрителите, които ще могат да гласуват за своите фаворити в специално създадената анкета на сайта на телевизията. Ясен Дараков ще бъде единственият български журналист на червения килим и ще даде на българската публика горещи и ексклузивни срещи с А отбора на Холивуд.
Веднага след края на студиото „Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“ в 3 часа в ефира на филмовия канал КИНО НОВА зрителите ще могат да проследят на живо звездната церемония по раздаване на наградите „Оскар“.

Велин Манов

Подобни публикации