„Остава“ с концерти за 30 години на сцената

 „Остава“ с концерти за 30 години на сцената

„Остава“ отбелязва 30 години на музикалната сцена с нов шести студиен албум и два големи концерта.
Историята на група Остава е вплетена в живота на поколения българи благодарение на песни като „Ще дойдеш ли с мен“, „Мъничко човече“, „Шоколад“, „Бесен“, „Океан“ и много други. Характерният стил на формацията, специфичният и чувствен вокал на Свилен, текстовете, които ни карат да се замислим, са сред причините Остава не само да „остане“ 30 години на музикалната сцена, но и да е следвана от хиляди почитатели. В дългогодишната си история бандата има безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видеоклипа, издадени 6 студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове.
Подготовката тече вече няколко месеца, а звукът, осветлението и мултимедиата са измислени така, че да подсилят емоцията, която музиката на „Остава“ предизвиква. Само преди няколко месеца Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян издадоха най-новия си албум „Кислород“, песни от които също ще прозвучат на големите ни концертни сцени.
Най-доброто от концертите за отбелязването на 30-годишнината на „Остава“ ще бъде записано и запазено като аудио и видео съдържание.
Концертите ще бъдат на 20 септември в Античния театър в Пловдив и на 7 октомври в зала 1 на НДК.

Велин Манов

Подобни публикации