„Отдел Издирване“ е новият български криминален сериал

 „Отдел Издирване“ е новият български криминален сериал

Юлиян Вергов и Ани Пападопулу в сериала „Отдел Издирване“

В основата на криминалната поредица „Отдел Издирване“ е лична трагедия. Интересен, заплетен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова. В „Отдел Издирване“ зрителите ще видят още криминални случаи извън рамката, но ще бъдат засегнати важните темите за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите ще бъдат магнетични, ярки и двусмислени, като ще провокират различни емоционални състояния у зрителите.
Зад продукцията стоят опитен екип от професионалисти и впечатляващ каст, в основата на който влизат едни от най-талантливите и успешни български актьори с редица роли в киното и театъра: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис и Иван Бърнев. Към тях се присъединява и хърватската звезда Ива Михалич, участвала в първия сериал на HBO Европа, развиващ се в Хърватия и превърнал се в хит – „Успех“.
Сериалът е по идея на сценариста Александър Чобанов. Режисьори са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката е специално създадена от световноизвестния цигулар Веско Ешкенази.
„Отдел Издирване“ е по НОВА тази пролет.

Велин Манов

Подобни публикации