Още 14 участници във „Фермата“

 Още 14 участници във „Фермата“

Тази вечер градивното българско риалити ще предложи на зрителите нови емоции и решаващи изпитания. След като половината участници влязоха във „Фермата“ в събота, днес към тях ще се присъединят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест жени от миналите сезони, включително две обичани победителки – яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова.„Фермата“ 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, между които се открояват баскетболист, полицай, агроном и диетолог.
Само някои от попълненията ще получат специален подарък: правото да влязат директно в стопанството. Останалите ще трябва да се впуснат в серия от битки, и да демонстрират съобразителност и издръжливост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на „Фермата“ и да се е изправил пред предизвикателствата на селския живот.
Осмият сезон на предаването ще сблъска два отбора. „Стари герои“ ще обедини ветераните от миналите сезони. Тяхното основно предимство ще бъдат опитът, търпението и стратегическото мислене. В „Нови надежди“ ще влязат всички непознати на зрителите лица, нахъсани да се докажат. А всички заедно ще покажат дали модерните ценности могат да съжителстват със старите, традиционни разбирания.
„Фермата“ 8 се излъчва по биТиВи.


Велин Манов

Подобни публикации