Пет успели жени разкриват провалите си в комедийно шоу

 Пет успели жени разкриват провалите си в комедийно шоу

Оля Малинова

Благотворителното комедийно шоу Stand up for Sisterhood събира пет популярни, смели и забавни жени, които ще споделят откровено своите неуспехи.
Пред публиката ще застанат певицата и телевизионна водеща Алекс Раева, съоснователката на платформата „Майко мила“ Красимира Хаджииванова, управляващият партньор на Trastena Wines и създателка на „Три жени на микрофона“ Оля Малинова. Към тях ще се присъединят основателката и собственик на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и социологът, автор и модел Пам Велидис. Всички те са успели и щастливи жени. Но как са стигнали дотук? Отказвали ли са се? Кога не са се справяли и какво са научили от провалите си? През смях и сълзи Алекс, Красимира, Оля, Гери и Пам ще си припомнят предизвикателствата, които са ги превърнали в непримирими и независими жени с чувство за хумор и собствено мнение.
Приходите от шоуто ще бъдат дарени на каузата „Оле Мале“ и „Български фонд за жените“. Със събраните средства ще бъдат подкрепени повече българки, които искат да се развиват, да учат, да работят и да преследват мечтите си.
Режисьор е Стоян Радев.
Stand up for Sisterhood е на 22 септември на сцената на Sofia Summer Fest.

Велин Манов

Подобни публикации