„Полицейската академия“ по корейски

 „Полицейската академия“ по корейски

Вълнуващата история на уважаван професор-детектив и двама негови студенти, които се срещат в полицейската академия и започват да си сътрудничат, очаква телевизионните зрители в новия сериал „Полицейската академия“.
Младият компютърен гений-престъпник Канг Сoн Хо се влюбва от пръв поглед в О Канг-Хи – първокурсничка в полицейската академия на Южна Корея, чиято мечта от малка е да стане полицай. Канг е дотолкова привлечен от младата девойка, че решава да тръгне по нейните стъпки, записвайки се в същия факултет. Там двамата срещат детектив Ю Донг Ман – уважаван професор с над 20-годишен опит в криминалните разследвания и кибер престъпленията. Тримата обединяват усилията и уменията си, за да разобличат корупционните практики в полицейската академия, които заплашват да нанесат непоправими щети на цялата система.
Още със старта си „Полицейската академия“ печели сърцата на зрителите с интригуващия си сюжет и впечатляващата актьорска игра на младите актьори Чонг Джин-Йънг и Кристъл Чонг. Сериалът провокира сериозен обществен дебат относно корупцията на всички нива в Република Корея, а критиците го оценяват изключително високо заради това, че показва хармонията между преподаватели и студенти в тамошната образователна система.
„Полицейската академия“ ще се излъчва от 25 ноември всяка делнична вечер по биТиВи Лейди.

Велин Манов

Подобни публикации