Поли Генова с нова песен и нов албум

Help Me Out е новата песен на Поли Генова.
Тя ще бъде част от предстоящия албум на изпълнителката, с който тя ще зарадва феновете си през 2023 година. Музиката е в типичния за нея денс стил, към който тя се завръща след супер успешния си проект от края на миналата година „По-добрата Коледа“. Този път певицата се включва и като автор на песента.
Видеоклипът е заснет в средиземноморския курорт Анталия, който е известен със своите спиращи дъха гледки и красиви плажни ивици. Именно това е причината песента да носи и леко носталгично звучене, правейки препратка към летните спомени. Режисьор е Джийсън Брад Люис, с когото певицата си партнира в много други музикални проекти.
За най-новия си сингъл Поли Генова казва: „Започвам новата 2023 година със силната и носеща прекрасно послание песен „Help Me Out“. Тя има специална енергия и емоция, която те кара да преоткриеш себе си и вътрешния си свят. Бавният и мелодичен EDM стил докосва и вълнува така, както и самият текст на трака. Вярвам, че ще успеете да се потопите в красивата музика и в комбинация с прекрасните пейзажни кадри на видеото ще можете да се отпуснете и да се пренесете на мечтано място.“
Междувременно Поли Генова продължава активна работа. Тази седмица тя заминава за Испания, където ще бъде специален гост на събитие, организирано от българското посолство в Мадрид. На 20 януари се очаква премиерата на приключенския анимационен филм „Тайният свят на Финик“, в който Поли озвучава главната героиня Кристин.

Велин Манов

Подобни публикации