„Постмодерн джубокс“ отново в България

 „Постмодерн джубокс“ отново в България

Ретро сензацията „Постмодерн джубокс“ отбелязва завръщането си на музикалните сцени със световно турне.
Музикантите са готови отново да върнат 20-те години на миналия век. Турнето The Grand Reopening Tour ще срещне групата с публика на пет континента, изпълнявайки някои от най-големите хитове на съвременната музика в класическите стилове на отминали епохи. В него се включват талантливи изпълнители. Към тях се присъединяват гост-звезди, за да направят всеки концерт уникален и непредсказуем.
Откакто през 2014 година започнат турнета, „Постмодерн джубокс“ завладяват все повече сцени. Формацията се превърна в световен феномен, натрупал повече от 5 милиона абоната в канала си в ЮТюб. Бяха издадени две компилации с едни най-успешните изпълнения – Creep на „Рейдиохед“ и Thriller на Майкъл Джексън.
Проектът е създаден през 2011 година в Ню Йорк от американски пианист и китарист Скот Брадли. В основата му са кавъри на популярни съвременни песни в джаз, рагтайм и суинг вариант.
The Grand Reopening Tour започва през есента на 2021 година и ще продължи през следващата ище обиколи САЩ, Канада, Европа и Нова Зеландия.
Концертът на „Постмодерн джубокс“ е на 29 юни 2022 година в зала 1 на НДК.

Велин Манов

Подобни публикации