Почукай на вратата ми

 Почукай на вратата ми

Страстно лято очаква телевизионните зрители с премиерния турски сериал „Почукай на вратата ми“, Романтична поредица с участието на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин обещава горещ микс от комедия и драма.
„Почукай на вратата ми“ е един от най-успешните турски сериал за последните няколко години, а доказателство за това е международният триумф, който лентата постига в повече от 30 държави в целия свят. Най-голям фурор поредицата предизвиква в Италия и Испания, където се превръща в рейтингов феномен. Поредицата държи и световен рекорд за най-обсъждан сериал в Туитър с над 9 милиона поста по време на излъчването на последния му епизод в южната ни съседка, а сред феновете му е и Антонио Бандерас.
Съкровената мечта на бедната Еда (Ханде Ерчел) винаги е била някой ден да стане ландшафтен архитект и да помага на леля си, която я е отгледала с много лишения. За целта тя учи упорито и всяка година е първенец на випуска. През последната година от университета Еда получава пълна стипендия да продължи образованието си в Италия, но в един миг съдбата преобръща всичките ѝ планове. Девойката научава, че собственикът на компанията, която трябва да поеме разходите по обучението ѝ – очарователният Серкан Болат (Керем Бюрсин), е отказал да изплати стипендията ѝ, и това я амбицира да се срещне лично с него и да му потърси сметка. Тя нахлува в офиса му и се закопчава към него с белезници. Серкан, от своя страна, приема да плати разноските ѝ, но при едно условие – да се представя за негова годеница в продължение на два месеца, за да провокира ревността на жената, която обича. Дали обаче фалшивата им любов няма да се превърне в истинска?
„Почукай на вратата ми“ започва на 6 юни и ще се излъчва всяка делнична вечер по биТиВи Лейди.

Велин Манов

Подобни публикации