„По света с Гризи и лемингите“ отново в телевизионния ефир

 „По света с Гризи и лемингите“ отново в телевизионния ефир

Премиерните епизоди на „По света с Гризи и лемингите“ отново ще радват малките зрители.
Горският на канадски резерват е напуснал хижата си. Това е една доста луксозна къща – идеална за животни, които търсят комфорт. Всеки жител на гората я иска за себе си, но само мечокът Гризи успява да я получи. Всички животни се примиряват с това… с изключение на една група натрапници. Сините леминги изглеждат безобидни, но заедно могат да направят много бели. Те са хитри, решителни и във всеки епизод дразнят мечкока, за да го прогонят от къщата. Забавленията им се превръщат в незабравими приключения.
През август, „Бумеранг“ ще излъчи епизоди от всички сезони на поредицата. В един от тях на мечока му свършват лакомствата. Шкафовете в кухнята му се оказват съвсем празни. Докато обмисля как да получи нови вкусни закуски, забелязва, че лемингите имат ново голямо устройство отвън. То ще се окаже автомат за лакомства – идеалното решение за Гризи. Проблемът е, че нито той, нито лемингите имат пари, които да сложат в машината. Те, обаче, си спомнят, че в гората има заровено съкровище – тези монети биха им позволили да стигнат до храната, скрита в автомата. Героите ще започнат да търсят, но дали ще ги открият?.
Премиерата на „По света с Гризи и лемингите“ ще бъде на 13 август и поредицата ще се излъчва всеки уикенд по телевизия Бумеранг.

Велин Манов

Подобни публикации