Празнични рецепти от Йоли

 Празнични рецепти от Йоли

Йоланта Делибозова, позната също като Йоли, е едно от най-обичаните и усмихнати лица на родната кулинарна сцена. „Празнични рецепти“ съдържа нова колекция от апетитни предложения за празнични ястия.
В книгата са поместени над 100 идеи за вкусни, полезни и интересни ястия, които са подходящи за трапезата на някои от най-големите български празници. Йоли е подбрала както добре познати ястия, които задължително присъстват във всяко празнично меню, така и алтернативни рецепти, които разпалват въображението и освежават кулинарните умения. От традиционна питка за Бъдни вечер и Нова година до интригуваща рецепта за джин-сьомга с краставица и хрян, всяко едно от ястията на Йоли е поднесено с много вдъхновение и отдаденост.
Защото храната, също както празниците, е любов. Тя е силата, която създава дом и събира най-близките хора на една трапеза. Именно тази любов, заедно с цялата си страст към кулинарията, влага Йоли в „Празнични рецепти“. Тя насърчава всеки да се потопи в радостта от готвенето, да експериментира с нови вкусове, форми и съчетания и с щипка любов да превърне храната си в изкуство.
„Празнични рецепти“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации