Предразсъдъците падат с романтиката „Дружки“

 Предразсъдъците падат с романтиката „Дружки“

От днес всички предразсъдъци падат, защото любовта не познава граници.
В провокативната, но сгряваща сърцето романтична комедия „Дружки“, двама гей мъже, горди от факта, че нямат нужда от връзка, се влюбват за първи път. Бавно и колебливо, все пак и двамата са много заети, няма защо да бързат, те откриват плюсовете да имаш партньор в живота. Но дали това ще бъде достатъчно за хепиенд? Защото, за да обичаш истински друг човек, преди това трябва да заобичаш себе си.
Боби Либър е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си. Резултатът – Боби не смята, че животът си заслужава да бъде споделян с някой друг и определено не вярва в истинската любов, каквото и да се опитват да му внушат неговите приятели, романтичните песни и филми и светът като цяло. Арън е красив и добре сложен мъж, който не се свени да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки. Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около него и най-вече за това на взискателните му родители. Срещата между Боби и Арън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро завинаги, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие, ще им позволят да открият общия си „щастлив край“?
Режисьор на „Дружки“ е Никълъс Столър, който е и съсценарист с Били Айкнър. В ролите са Били Айкнър, Люк Макфарлън, ТС Мадисън, Моника Реймънд, Гийермо Диас, Гай Бранум и Аманда Беърс.

Велин Манов

Подобни публикации