Премиера на „Несломимата Кими Шмид“

 Премиера на „Несломимата Кими Шмид“

Хитовият сериал на Нетфликс „Несломимата Кими Шмид“ ще направи телевизионната си премиера за България. Комедийната поредица има над 20 номинации за „Еми“, включително за „Най-добър сериал“ и „Най-добра актриса в главната роля“.
Кими Шмид (Ели Кемпер) е в осми клас, когато преподобният Ричърд Уейн (Джон Хам) я отвлича и я държи в плен в продължение на 15 години в бункер под земята, убеждавайки я, че ядрен апокалипсис е ударил планетата и тя е сред единствените оцелели. Когато Кими все пак успява да се освободи, решава, че не иска да се връща в Индиана, и започва нов живот в Ню Йорк. Скитайки се из града, тя попада на колоритната хазяйка Лилиан (Карол Кан), която ѝ предлага да се настани в апартамента ѝ на приземен етаж. Как Кими ще се справи в големия Ню Йорк и ще успее ли да се ориентира в свят, който дори не е подозирала, че съществува?
„Несломимата Кими Шмид“ се радва на огромна популярност в цял свят и е определен от критиците като „първия велик сериал в историята на стрийминг платформите“. В главната роля зрителите ще видят очарователната Ели Кемпер, която се сдобива със световна слава и си партнира с Даниъл Радклиф във филмовото продължение на култовата поредица „Кими срещу Преподобния“.
„Несломимата Кими Шмид“ ще дебютира на 20 октомври и ще се излъчва всяка делнична вечер по два епизода по биТиВи Комеди.

Велин Манов

Подобни публикации