Премиера на „Честни измамници: Отново в играта“

 Премиера на „Честни измамници: Отново в играта“

Премиерният сериал „Честни измамници: Отново в играта“ ще прикове вниманието на телевизионните зрители.
Близо десетилетие по-късно, вълнуващото продължение на хитовата оригинална продукция от 2008 година събира почти целия актьорски състав, като към него се присъединява и многократно номинираният и награждаван с „Еми“ Ноа Уайли, познат на зрителите с ролята на д-р Джон Картър в култовата медицинска драма „Спешно отделение“.
В сюжета на новата криминална поредица светът има нужда от намесата на екипа на „Честни измамници“ повече от всякога. Наемникът Елиът Спенсър, ловката крадла Паркър, измамницата Соуфи Девъро и хакерът Алек Хардисън са наблюдавали как всичко се променя през последните години. Вече е станало по-лесно, а понякога и законно – богатите да стават все по-богати, а влиятелните да потискат всеки, който им се изпречи на пътя. За да се справи с промените в заобикалящия ги свят, екипът намира нова опора в лицето на корпоративния адвокат Хари Уилсън, който търси изкупление, и доведената сестра на Хардисън – Бриана Кейси, която има неизчерпаем талант към компютрите, роботиката и забъркването в неприятности.
„Когато срещаме героя Хари Уилсън, той опитва да направи всичко възможно, за да промени посоката на живота си. Страхотно попълнение в сериала, което дава на екипа нов поглед отвън и възможност зрителите, които не познават франчайза добре, да разберат героите отвътре. Чрез Хари става ясно колко впечатляващи са и останалите образи. Той придава човешки облик на всичко, а този тип герои винаги са интересни и забавни за изиграване“, коментира звездата Ноа Уайли.
Актьорският състав включва също и Алдис Ходж, Джина Белман, Крисчън Кейн, Бет Райсграф и Алейс Шанън.
„Честни измамници: Отново в играта“ ще се излъчва от 16 януари, всяка делнична вечер по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации