Премиерни сезони на „Магнум“ и „Специален отряд“

 Премиерни сезони на „Магнум“ и „Специален отряд“

Кадър от „Специален отряд“

Горещи приключения и екшън емоции ще предложат премиерните сезони на сериалите „Магнум“ и „Специален отряд“ това лято телевизионният ефир.
Частният детектив Томас „Магнум“ и неговият партньор, бившият агент от МИ-6, Джулиет Хигинс, се завръщат, за да разкрият едни от най-заплетените случаи в Хавай. На помощ отново идват доверените бойни другари Ти Си и Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму. Това, което борещите се с престъпността не подозират е, че разплитането на новите криминални загадки ще провокира серия от разкрития, които ще доведат до драматични обрати в отношенията помежду им.
Горещи емоции с много екшън предстоят и с премиерния трети сезон на “Специален отряд”. Бившият морски пехотинец Даниел „Хондо“ Харелсън и екипът му от специалисти – офицер Дейвид „Дийкън“ Кей, треньорът на кучета Кристина „Крис“ Алонсо и майсторът на волана Доминик Лука, ще се впуснат в опасна битка с организираната престъпност и бандите в гетата на Лос Анджелис. В същото време сержант Хондо ще бъде зает и с лични предизвикателства, след като става официално попечител на Дарил.
„Магнум“ е от вторник до четвъртък, „Специален отряд“ е от понеделник до петък по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации