Премиерни сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“

 Премиерни сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“

Кадър от сериала „Специален отряд“

Напрегнати моменти, вълнуващи криминални разследвания и много екшън предстоят в телевизионния ефир през август с премиерните сезони на два от най-успешните американски сериали – „Специален отряд“ и „Магнум“.
Борбата на „Специален отряд“ с най-опасните престъпници продължава. Независимо дали се стремят да спрат разрастването на безмилостен наркокартел, да се борят с корумпирана религиозна секта или да попречат на мафиотско семейство да залее улиците с престъпност, опитните полицаи остават винаги верни и отдадени на дълга. Докато професионалните предизвикателства започват да оказват влияние на живота им извън участъка, раздор изправя Хондо срещу властта и повдига въпроси за бъдещето му в полицията в Лос Анджелис.
Частен детектив „Магнум“ и екипът му ще се изправят пред още по-заплетени криминални случаи, които ще изпитат до краен предел уменията и отношенията помежду им. Независимо от сложността на ситуацията, едно е сигурно – Томас Магнум, бившият агент от МИ-6 Джулиет Хигинс, Ти Си, Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму ще направят и невъзможното, за да върнат сигурността в Хавай, разкривайки истината около редица престъпения. Сред изобилието от напрегнати моменти в сезона, в който своя режисьорски дебют прави звездата на сериала Джей Ернандес, ще бъде разкрита и развръзката в отношенията между героя му Магнум и вярната му партньорка Хигинс.
През месец август почитателите на криминалния жанр ще могат да проследят и следващите вълнуващи криминални загадки на младия учен „Айнщайн“ в премиерните сезони 2 и 3.
„Специален отряд“ започва на 4 август и ще се излъчва всяка делнична вечеер, а „Магнум“ ще бъде от 9 август по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации