Преоткрий Русе

 Преоткрий Русе

Фотоизложбата „Преоткрий Русе“ поставя финала на информационната кампания „Преоткрий Русе – градът на първите неща“, част от инициативата „Европа в моя регион“.
Тя събира 20-те най-добри кадъра на русенци, които се включиха в едноименния фотоконкурс и показаха своята гледна точка към любими обекти в обновения център на града. Специален гост на откриването ще бъде представител на община Русе, а обичаният актьор и музикант Александър Сано ще връчи наградите на тримата победители. Те ще получат професионална семейна фотосесия и две семейни вечери.
Фотоизложбата „Преоткрий Русе“ има за цел да привлече вниманието на гражданите към обновените централни части на града. Жителите и гостите на града да се насладят на красиви пейзажи и емоционални преживявания от града на първите неща.
В рамките на кампанията „Преокрий Русе – градът на първите неща“ до края на юни всяко дете и неговото семейство ще могат да се включат в търсенето на съкровищата на Русе като решат 8 загадки, скрити по маршрут от градски забележителности в образователната интерактивна игра „Преоткрий Русе – Играта“.
„Преоткрий Русе“ ще бъде между 19 юни и 19 юли на площад „Свобода“.

Велин Манов

Подобни публикации