Прея става част от „Гласът на България“

 Прея става част от „Гласът на България“

Снимка: Личен архив

Атрактивната и винаги усмихната Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“.
Тя ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“. Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува „в свои води“ в новата си роля на V-репортер.
„Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея. Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно – за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“, казва Прея.
Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова. Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях. Активна и на музикалната сцена, наскоро тя издаде новата си песен Immune, а на 18 май беше и първият ѝ концерт тази пролет.
Снимките за музикалното шоу предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор Иван Тишев.
Деветият сезон на „Гласът на България“ ще бъде през есента по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации