Приключение със синя кръв в „Аристократът“

 Приключение със синя кръв в „Аристократът“

За почитателите на страстните любовни романси на български език излиза горещо изкушение със синя кръв – „Аристократът“ от бестселъровата авторка Пенелъпи Уорд.
Фелисити е планирала да прекара в работа лятото преди университета, но случаен поглед през прозореца към къщата на новите ѝ съседи бързо опропастява плановете ѝ. Да, мъжът, който се къпе по средата на двора си, е напълно гол. Да, тялото му е изваяно като статуя на гръцки бог. И да, този неземен красавец е Лео Ковингтън – съвсем истински британски аристократ. Неловката първа среща прераства в бурно и лудо лято, в което Фелисити и Лео откриват, че не могат да устоят на привличането помежду си, въпреки че двамата са пълни противоположности. И преди да се усетят, се оказват необратимо влюбени един в друг. Тя няма място в неговия свят, но го преобръща изцяло. Той би захвърлил титлата и богатството си, за да бъде с нея. Но връзката им има краен срок. Фелисити трябва да отиде в университета, а Лео трябва да замине обратно в Англия, за да изпълни дълга към семейството си. Веднъж докоснали се до щастието, двамата са принудени да го оставят да си отиде завинаги. И след като пътищата им се разделят, сякаш никога няма да получат шанса да видят какво би могло да бъде бъдещето им заедно. Докато пет години по-късно Фелисити не получава неочаквано писмо от Лео. Писмо, което я разтърсва до дъното на душата ѝ и връща обратно болката и спомените, любовта и копнежа.
Наситена с чувство за хумор, страст и неочаквани обрати, книгата повежда читателите на романтично пътешествие от източното крайбрежие на Америка до Англия и обратно. Пенелъпи Уорд изгражда неустоим разказ за истинската любов, втория шанс и неочакваните пътища на съдбата, която определено си знае работата.
Преводач на „Аристократът“ е Анета Макариева-Лесева. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации