Прмиера на „Истинска магия“

 Прмиера на „Истинска магия“

Театрален колектив Forced Entertainment ще представи премиерно в Българи спектакъла си „Истинска магия“. Познатите артисти от трупата Ричард Лоудън и Клеър Маршал този път са придружени от гост актьора Джери Килик.
„Истинска магия“ повежда зрителите на почти халюциногенно пътуване в запленяващ виртуозен спектакъл за големите системи, малкте капани в тях и нуждата от промяна. Спектакълът рисува картина на борбата, комичното повторение и абсурда. Под звуците на повтарящи се аплодисменти и изкуствен смях, трима артисти участват в невъзможна илюзия – смесица от телепатичен трик, кабаретно представление и кошмарно телевизионно шоу, която ги връща отново и отново в моменти на надежда и загуба. В свят на съмнения и втори шансове, вариации и изкривени трансформации.
Forced Entertainment е основан в Шефилд от Тим Ечълс. Вестник „Гардиън“ го определя като най-добрата експериментална компания на Обединеното кралство. Колективът пристига у нас за втори път след участието си на 21-вия Международен театрален фестивал „Варненско лято“ (2018).
„Истинска магия“ ще бъде на 28 и 29 април в Голямата зала на „Топлоцентрала“.

Велин Манов

Подобни публикации