Продължават концертите на Михаела Филева

 Продължават концертите на Михаела Филева

В последните дни на септември Михаела Флева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна това лято.
Любимите хитове на младото поколение „По-добра от мен“, „Латино Сеньорита“, „Бойкот“, „Родена с късмет“, „100 на 100“, „Опасно близки“, чувствените балади „И аз съм тук“, „Нова страница“, „Приливи и отливи“ ще прозвучат в нови концертни аранжименти, изпълнени от Филева и музикантите Васил Крумов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.
През последните години популярността на Михаела Филева се дължи както на десетките хитове в репертоара ѝ, така и на професионалния начин, по който тя ги представя пред публиката, социалната ѝ ангажираност, топлината и харизмата, които излъчва. На концертите на певицата се виждат усмихнатите лица на цели семейства – родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.
Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела Филева първи ще имат пловдивчани днес, 27 септември в лятно кино „Орфей“, на следващия ден, 28 септември музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора. На 11 и 12 октомври изпълнителката ще изнесе първите си самостоятелни концерти в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата.

Велин Манов

Подобни публикации