Пролетно презареждане с биТиВи Синема през април

 Пролетно презареждане с биТиВи Синема през април

„Джурасик приключения“

Премиерни заглавия и тематични дни с любими актьори и поредици очакват зрителите на филмовия канал биТиВи Синема през април.
След „Месец на Оскарите“, в който бяха показани шест топ премиери с награди и номинации за „Оскар“, през април телевизията ще зарадва зрителите с още касови заглавия и тематични дни. Те ще бъдат посветени на актьорите Джеки Чан и Марк Уолбърг.
Сред премиерните заглавия в понеделник вечер са. най-новата лента със звездата от „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър – „Тук и сега“, комедията „Скъпи диктаторе“с Майкъл Кейн и библейският „Мария Магдалена“.
В „Синема Х“ почитателите на хорър жанра ще могат да проследят поредицата за „Анибал“. Ще бъдат показани не само първи две части, а и премиерно за българския ефир ще бъде излъчен „Анабел 3: Домът на злото“.
Филмите с Джеки Чан са: „Добро момче“, „Смокинг“, „Час пик“ 1, 2 и 3 и „Китайски зодиак“.
Марк Уолбърг зрителите ще гледат във филмите: „Приятелю, Тед“ 1 и 2, „Трима крале“, „Италианска афера“, „Контрабанда“ и „Перфектната буря“.
През април биТиВи Синема ще има нова рубрика – „Джурасик приключения“, която ще покаже всички филми от фантастичната поредица.

Велин Манов

Подобни публикации