Първи трейлър на „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Първият трейлър на „Черната пантера: Уаканда завинаги“ беше представен на завършилия преди два дена най-голям в света форум за комикси Сан Диего Comic-Con.
Филмът е дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на „Марвел“ – „Черната пантера“ от 2018 година, който направи фурор в боксофиса, нареждайки се до филмите за Отмъстителите и получи 3 награди „Оскар“ от 7 номинации.
Трейлърът впечатлява с внушителна визия, комбинираща множество различни култури и елементи, мащабни екшън сцени и вълнуваща драма. Той беше приет с огромен ентусиазъм и възторг от феновете, но и с малко тъга, поради ненавременната смърт на актьора, изпълняващ ролята на Черната пантера, Чадуик Боузман, който почина преди да започнат снимките на новия филм. Пораждат се и допълнителни въпроси – как ще се развие историята? Има ли достоен заместник на Черната пантера? И как продължаваш напред, когато всичко изглежда загубено?
В „Черната пантера: Уаканда завинаги“ Кралица Рамонда (Анджела Басет), Шури (Летиша Райт), М‘Баку (Уинстън Дюк), Окойе (Данай Гурира) и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа (Лупита Нионго) и Еверет Рос (Мартин Фрийман) и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймор (Теноч Уерта).
„Черната пантера: Уаканда завинаги“ ще бележи края на четвъртата фаза на филмовата вселена на „Марвел“, започнала с Черната вдовица през 2021 година Режисьор на продължението е отново Райън Куглър.
„Черната пантера: Уаканда завинаги“ ще влезе в киносалоните на 11 ноември на 3D и IMAX 3D.

Велин Манов

Подобни публикации