Първокласни продукции в звездна компания в новия сезон на НОВА

 Първокласни продукции в звездна компания в новия сезон на НОВА

НОВА ще предложи на българската аудитория впечатляваща телевизионна програма през новия сезон.
Медията отново ще изненада с амбициозни и първокласни продукции. От февруари зрителите ще имат възможност да се насладят на богато разнообразие от хитови формати и да бъдат в компанията на звездни артисти, любими водещи, популярни личности и забележителни риалити участници. Като доказан продуцент на българско серийно кино, НОВА продължава традицията да подкрепя качественото филмопроизводство с два авторски сериала – премиерната българска продукция „Лъжите в нас“ и четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“. В следващите три месеца в телевизионния праймтайм ще се отличат риалити форматът Hell’s Kitchen България, най-романтичното предаване „Един за друг“ и юбилейното издание на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“.
Юбилейното десето издание на „Като две капки вода“ открива пролетния телевизионен сезон на 14 февруари, с неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, които за първи път ще си партнират като водещи. Певиците Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов ще завладеят сцената на шоуто и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят сърцата на зрителите със своите звездни превъплъщения.
Романтичното и позитивно предаване „Един за друг“ се завръща с трети сезон, изпълнен с много любов и добро настроение, на 17 февруари. В емоционалната надпревара ще се включат нови 13 интригуващи двойки, готови да тестват силата на любовта си и да докажат, че заедно могат да постигнат всичко. Плътно до тях застава усмихнатият водещ с чувство за хумор Емил Чолаков, който ще ги придружи във всички изпитания и ще бъде свидетел на техните нови емоции.
Сериалите на НОВА започват на 22 февруари. Семейната драма „Лъжите в нас“ ще направи своя дебют в телевизионния ефир в 20 часа с драматичната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от болезнени събития и непростими тайни. Миналото ще застигне героите неусетно и ще ги изправи пред тежки избори, мъчителни истини и душевни терзания. Харизматичните актьори Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и други ще вдъхнат живот на многопластовите персонажи. В 22,30 часа с четвърти сезон се завръща криминалната драма „Братя“. Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян, Тодор Танчев, Стела Ганчева и други.
Кулинарното острие шеф Виктор Ангелов дава начало на четвъртия сезон на горещия риалити формат Hell’s Kitchen България на 25 февруари. „Кухнята на Ада“ ще потърси тайната в детайлите с талантливи, колоритни и жадни за победа участници. По пътя към първото място и голямата награда от 100 000 лева те ще демонстрират своите умения и креативност в оригинални кулинарни предизвикателства. В новия сезон зрителите ще видят повече обучения на участниците и един по-благосклонен шеф Ангелов.

Велин Манов

Подобни публикации