Радостина Илиева с колекция за романтични дами

 Радостина Илиева с колекция за романтични дами

Дизайнерката на модния бранд „Алегра“ Радостина Илиева направи фотосесия с най-новата си колекция Adorable за 2022 година.
Облеклата варират от традиционна визия в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, който е изработен от кристали в цвят планина. Те са подходящи за абитуриентки, булки, както и официални събития. При изработката на новите предложения са използвани коприна, тюл, френска дантела и органза. Също така присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег в колекцията е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали. Доминират нежните и фини цветове. Официалната част е решена в дръзко червено и агресивно черно. Но присъстват по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли, освен основния млечно бял цвят, дизайнерката е включила розов кварц и нюд нюанс.
Радостина Илиева споделя, че се е вдъхновила от магията, наречена любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Предназначена е за модерните и класическите, но и за романтичните и смелите представители на нежния пол.

Велин Манов

Подобни публикации