Разтърсващи обрати в новия сезон на „Опасно изкушение“

 Разтърсващи обрати в новия сезон на „Опасно изкушение“

Бутиков, модерен и непредсказуем, хитовият сериал „Опасно изкушение“ ще продължи да вълнува зрителите с новия си четвърти сезон. Неочаквани обрати, нови герои и още по-заплетен сюжет очакват почитателите на драматичната поредица, която вече пета поредна година е на върха в южната ни съседка.
„Опасно изкушение“ ще започне с дългоочакваното отмъщение на Халит. Бизнесменът обещава и на трите жени в живота си – Йълдъз, Ендер и Шахика, да се ожени за тях и ги събира облечени в булчински рокли на една и съща церемония. Действията и решенията на Халит ще предизвикат поредица от събития, последиците от които ще костват нечий живот. Междувременно в живота на Йълдъз, Ендер и Шахика се появява чаровният Чаатай (Берк Октай) – модерен млад мъж, който печели с лекота вниманието на жените, но досега не е давал надежди на нито една за сериозно обвързване. Срещата му с Йълдъз обаче ще разтърси из основи живота му и ще го накара да се промени. Сюжетната линия става още по-заплетена, след като безскрупулната Шахика се жени за бащата на Чаатай – Хасан Али (Ердал Йозячълар) – и решава да го убие. А една бомба ще застраши живота на Йълдъз и Ендер. Коя ще оцелее след взрива?
Любов, страст и лъжи се преплитат в сериала, а първокласният актьорски състав и качествената игра гарантират вълнуващи вечери на зрителите пред екрана. Главните роли се изпълняват от Шеввал Сам, Еда Едже, Несрин Джавадзаде, Берк Октай и други.
Новият сезон на „Опасно изкушение“ ще се излъчва от 8 август по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации