Революционни технологии за боядисване на коса

 Революционни технологии за боядисване на коса

Водещата козметична компания Л’Ореал, представи Colorsonic и Coloright – две технологични новости в областта на красотата, които ще променят изцяло категорията „боядисване на коса“.
Colorsonic е леко, преносимо устройство, което използва иновативен процес за смесване на боята за коса без цапане, като осигурява нейното равномерно нанасяне и трайни резултати при боядисване в домашни условия. Coloright е свързана с изкуствен интелект система за боядисване на коса за стилисти в салони. Тя включва функция за виртуален тест, която помага за проектиране на желаните нюанси, и алгоритъм, който позволява получаване на желания уникален цвят на косата сред избор от над 1500 възможности за персонализирани нюанси. И двете иновации бяха представено на CES 2022 – световна конференция за потребителски технологии.
Л’Ореал има най-голям опит в сферата на боядисване на коса, тъй като тя е компанията, която преди повече от 100 години, изобрети първата в света безопасна синтетична формула за боядисване на коса – така, давайки началото на индустрия със стойност към днешна дата от над 10 милиарда долара.

Велин Манов

Подобни публикации