Рок предаването „Фрактура“ с нов сезон

 Рок предаването „Фрактура“ с нов сезон

Васко Катинчаров, със „Систърс ъф Мърси“

В първото предаване отесенния сезон на рок предаването „Фрактура“ ще бъде направена премиера на новите видеоклипове на Били Айдъл, „Файв Фингър Деф Пънч“, „Сойлуърк“ и „Блайнд Гардиън“.
В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю със „Систърс ъф Мърси“ и ще бъде припомнено какви истории разказаха музикантите от „Мастодон“ за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на „Содом“ и репортаж от родния фестивал Hills of Rock Sofia Edition.
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката „Караоке“ ще пеят заедно c „Ролинг Стоунс“, ще видят как „Кълт ъф Дестини“ прави кавър на „Кис“, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa „Аморфис“ в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на „Мегадет“, „Мюз“ и много други също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.
Новият сезон на „Фрактура“ ще започне тази вечер в полунощ, 11 срещу 12 септември и ще се излъчва всяка неделя с повторение в петък по ДИЕМА

Велин Манов

Подобни публикации