Сайрел Малд идва на Уиски Фест София

 Сайрел Малд идва на Уиски Фест София

Сайрел Малд – автор на книгата Iconic Whiskey, публикувана в 26 страни и от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света, идва на Уиски Фест София.
Той е посланик на Scotch Malt Whisky Society, съдия в европейски и световни състезания, главен изпълнителен директор на Rum Intelligence SAS, компанията организатор на International Sugarcane Spirits Awards. Iconic Whiskey е пътеводител за уиски от 447 страници. С изброените 1000 уискита, тази книга е публикувана в 26 страни и е от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света. По време на форума той ще проведе два майсторски класа.
Всеки посетител на Уиски Фест София, който обиколи над 20 щанда в зала уиски и събере печати в своята книжка-гид ще може да участва в томбола, която ще се проведе в последния ден на фестивала. Голямата награда е пътуване до дестилерията на Джак Даниелс в Линчбърг.
Всеки закупил билет ще получи професионална уиски чаша и освен на множеството напитки, ще може да се наслади на атракции като коктейли от сухия режим на САЩ, мини голф с инструктор, пура бар, разнообразна храна и множество игри с награди.
Уиски Фест София ще бъде между 7 до 9 октомври в Sofia Event Center.

Велин Манов

Подобни публикации