Сблъсък на два свята в „Мен не ме мислете“

 Сблъсък на два свята в „Мен не ме мислете“

Рушен Видинлиев и Весела Бабинова

Започнаха снимките на новия български сериал „Мен не ме мислете“.
В него се изявяват звезди на българското телевизионно кино и театър и любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие ще вземат Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други.
Сериалът поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася по уникален начин – чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни и пълнокръвни герои. „Мен не ме мислете“ разказва историята на необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът ѝ за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота ѝ – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания.
Свеж, съвременен и автентичен сериалът обещава да привлече на своя страна цялото семейство с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите.
Продукцията е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сценарият е адаптация на хитовия полски сериал O Mnie Sie Nie Martw, станал част и от платформата Нетфликс.
„Мен не ме мислете“ ще се излъчва през пролетта на 2022 година по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации