Свалката на Ел Кенеди

 Свалката на Ел Кенеди

Сензацията в романтичния жанр Ел Кенеди се завръща с дългоочакваната трета част от поредицата Off-Campus. След „Сделката“ и „Грешката“ този път „Свалката“ обещава същински пир за почитателите на наситените с еротична енергия отношения между наглед невъзможни влюбени.
За изкусителния Дийн сериозните връзки са нещо забранено. Момичетата знаят, че могат да го имат само за една нощ и са се примирили, че красавецът е забранено изкушение за желаещите нещо повече. Той прекарва времето си или на хокейното игрище, или в безразборни свалки. Но сърцето му няма да остане студено завинаги. Невинната Али току-що е преживяла тежка раздяла. Отчаяна, наранена и объркана, тя дори не иска си помисля за ново гадже. Романтичката в нея не може да си представи да бъде с някого, на когото сърцето ѝ не принадлежи изцяло. Но срещата ѝ с Дийн се оказва съдбовна и за двамата. Когато пътищата на Дийн и Али се пресичат, притегателната сила между тях е по-силна от волята и здравия разум. Прекарват една незабравима нощ заедно. След тази нощ за първи път в живота на Дийн се появява желание за нещо повече от „Свалката“ на века. Най-сетне той вижда другата страна на монетата и разбира какво е да бъдеш преследващият, а не преследваният. Изненадващо дори за самия него се оказва, че Али е много повече от поредното му бързо завоевание. Бивши гаджета, любовни триъгълници и ревност го спъват по дългия път към момичето на живота му. Дълбоките чувства, които неусетно започват да бушуват в душата на хокеиста, преобръщат целия му свят. Али е единственото момиче, което Дийн иска за повече от една нощ, а тя не отвръща на желанията му. Любовта изглежда почти невъзможна, но обсебващите мисли няма да го оставят, докато не я спечели завинаги. И само за себе си.
Предизвикателният, изпъстрен с пряма сексуална страст разказ на Ел Кенеди е доказателство, че съдбата обича да дава втори шанс на онези, които имат смелостта да се възползват от него. Книгата е пламенна любовна история, която идва, за да покаже, че дори най-ледените сърца могат да бъдат разтопени.
Преводач на „Свалката“ е Цветана Генчева. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации