Днес седем жени и седем мъже влизат във „Фермата“ 8

 Днес седем жени и седем мъже влизат във „Фермата“ 8

Четиринадесет атрактивни участници първи ще влязат в новия сезон на „Фермата: Мостът на времето“. Преди да прекрачат през тежката дървена порта, те ще преминат през серия от битки и ще демонстрират воля, самообладание и издръжливост. Един от тях ще отпадне на старта на предаването и ще се раздели с мечтата си за голямата награда от 100 000 лева.
Вълнуващото приключение ще започне край красивия язовир Диканя. На брега ще пристигнат седем жени, които за пръв път ще се сблъскат с изпитанията на селския живот. Сред тях са финансистка, хандбалистка, акушер-гинеколог, учителка и домакиня. „Фермата“ 8 ще посрещне и седем мъже, ветерани от предаването – емблематични герои, победители в минали сезони и любимци за зрителите като рокпевеца Деян Каменов-Дидо, приключенеца Димитър Господинов-Гуспа и пчеларя Яни Андреев.
По традиция, още на старта, предаването ще постави предизвикателство с голям залог. След серия оспорвани, драматични битки, един от претендентите за голямата награда ще бъде елиминиран и ще се прибере у дома. Късметът също ще играе важна роля в първите часове на осмия сезон – някои участници ще получат символичен „златен билет“ и ще се спасят от решителните сблъсъци.
В понеделник, 5 септември във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ – новобранците от 2022 година. Задачата им ще бъде да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето.
„Фермата обича да се връща години, дори векове назад, с една основна цел – да вземем най-доброто от опита, традициите, културата и поуките на историята, за да ги комбинираме с напредъка и новите постижения на модерния свят“, обобщава водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов.
„Фермата: Мостът на времето“ ще започне днес, 3 септември по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации