Сериалите в HBO Max през декември

 Сериалите в HBO Max през декември

Кадър от сериала „Прокълнат патрул“

През декември в HBO Max идват нови сезони на „Клюкарката“, финалът на трилогията „Тъмните му материи“ и DC сериала за супергерои „Прокълнат патрул“. Любителите на каталожните сериали ще могат да гледат всички сезони на „Опасни улици“.
В „Клюкарката“ почти десетилетие, след като сайтът на Клюкарката спира да работи, ново поколение тийнейджъри от горен Ийст Сайд се озовават в безкомпромисната реалност на никога неспящите социалните медии.
Комедийният сериал „Женски илюзии“ проследява четири жени, които трябва да се справят сами със съдбата си, когато съпрузите им са арестувани за връзка с една и съща криминална организация. Свикнали да живеят с много пари и в лукс, сега Анджела, Вири, Есме и София трябва да работят заедно, за да поведат семействата си в нова посока и да си върнат това, което им се полага, включително приятелството и любовта.
В последния сезон на фентъзи поредицата „Тъмните му материи“ Лайра, дете, за което има пророчество, и Уил, носителят на Острия кинжал, трябва да пътуват до тъмно място, от което никой никога не се е завърнал.
На 8 декември в HBO Max влиза „Мъфлявият връх“. В драмата марихуаната наскоро е легализирана в Бразилия и Бириба – млад дилър от Сао Пауло, решава да остави криминалното си минало и да използва познанията си, за да продава законно продукта си, заедно с партньора си Вини.
Ден по-късно, на 9 декември зрителите ще могат да гледат „Прокълнат патрул“, който разказва за едни от най-обичаните групи супергерои от Вселената на DC: Човека-робот, Негативния човек, Еластина и Лудата Джейн, предвождани от лудия учен – Нилс Колдър или Шефа.
Всички сезони на „Опасни улици“ ще бъдат налични в платформата. От плажовете на Малибу до улиците на източен Лос Анджелис, сериалът е енергична драма, която ни показва живота на полицаите, престъпниците, жертвите и техните семейства.

Велин Манов

Подобни публикации