Музикална емоция от Тони в „Ела и ме спаси“

В началото на новия музикален сезон, Тони поднася поредното си творческо великолепие. Новата ѝ песен „Ела и ме спаси“ със сигурност ще се превърне в любима за всички меломани, които държат на качествения саунд, текста със смисъл и ефектната визия.
„Вложих много емоция и енергия в „Ела и ме спаси“, каза Тони и продължи: „Идеята за видеото дойде по време на тренировките ми по езда. Всъщност близостта с конете е нещо специално за мен, тъй като от дете мечтаех да се занимавам с конна езда. Сега мечтата ми не само се осъществи, но и се превърна в страхотна песен.“
Песента направи своята премиера в чужбина, по време на международния фестивал „Охридски трубадури“. В Република Северна Македония Тони впечатли публиката и международното жури освен с гласовите си данни и със силното си сценично присъствие. Григор Копров, създателят на фестивала, поздрави българката за таланта и не спести комплиментите към песента.
„Ела и ме спаси“ е с музика и текст от самата Тони, като в магията на думите и мелодиката ясно личи елегантният творчески почерк на певицата. Аранжиментът е на Щерион Пилидов, а за режисурата на видеоклипа се доверява на Александър Моллов. Видеоклипът е заснет в Конна база Иваняне, любима на Тони. Изпълнителката е в безупречен външен видг. Ритъмът на мелодията са в синхрон и с въздействащите моменти от кадрите, в които са заснети треньорът по конна езда Нектария-София Николова и черната кобила Марта.

Велин Манов

Подобни публикации