Скандални предизвикателства в „Jackass: Кретените завинаги“

 Скандални предизвикателства в „Jackass: Кретените завинаги“

Героите от култовото шоу Jackass се завръщат днес в киносалоните в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении в „Jackass: Кретените завинаги“.
Десетилетие след като „Кретените“ стана третият филм от поредицата, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“. Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. Но има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор. Какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да направят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле, покрито с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг, жаден за кръв, бик с фокуси? Заедно с новата и нетърпелива да помогне „свежа кръв“, Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси и останалите момчетата и момичета от Jackass дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси. Няколко травми и много смях по-късно, те казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм.“
Болезнените каскади и гадните номера в „Jackass: Кретените завинаги“ праят съдържанието на филма пошло и цинично – ударна доза простотия.

Велин Манов

Подобни публикации