След щастливия край

 След щастливия край

Най-после приключи романтичната сага „След“. Четвъртата част, наречена „След щастливия край“, влиза днес в родните киносалони.
Блудкавата игра на любов между лошия младеж Хардин и доверчивата Теса е в основата на продължението. Филмът започва там, където приключи „След падането“ – на сватбата на майката на Хардин в Лондон. И докато Хардин решава да се изправи очи в очи с миналото си, Теса се връща в Сиатъл. Там тя се сблъсква с трагедия, която води до труден, променящ живота ѝ избор. Хардин иска да помогне на Теса, но е толкова зает да се бори със собствените си демони, че в крайна сметка я отблъсква. Разкритията за баща му напълно разпукват непроницаемата му фасада и Теса не е сигурна дали може да го спаси, без да се жертва. Тя разчита на помощта на приятели като Ландън и осъзнава, че за да продължи напред, трябва да се бори първо за себе си. Научава и новини за здравето си и обмисля да се премести в Ню Йорк. Междувременно Хардин се връща и ѝ казва колко много означава тя за него, но вероятно е твърде късно.
Режисиран от Кастил Ландън и базиран на бестселъра на Анна Тод, „След щастливия край“ е с участието на Джоузефин Лангфърд и Хиро Файнс Тифин.

Велин Манов

Подобни публикации