Специално студио на „Тази сутрин“ за 22 септември

 Специално студио на „Тази сутрин“ за 22 септември

Специално студио на „Тази сутрин“ и изнесени водещи ще бележат Деня на независимостта на България.
Златимир Йочев ще открие празничното издание на сутрешния блок от хълма Трапезица. Tой ще предложи интересно и тематично съдържание, посветено на 113-ата годишнина от събитията, превърнали страната ни отново в суверенна държава. Заедно с историка проф. Пламен Панайотов, водещият ще търси отговори на въпросите за уроците от миналото, които чертаят хода на бъдещето ни. Двамата ще коментират какъв е съвременният манифест на политиците към българския народ. Актуална и любопитна информация ще сподели кметът на града Даниел Панов, като към специалните гости от старопрестолния град ще се присъединят и спортисти – футболистът Красимир Балъков и параоимпиецът Християн Стоянов.
Още празнично настроение ще внесе и детският духов оркестър „Джуниър бенд“, който спечели второто място в „България търси талант“.
Отново на живо от Трапезица Натали Трифонова ще информира зрителите за времето в празничния ден, докато Биляна Гавазова ще посрещне в студиото в София още интересни гости по актуалните теми от деня.
Специални емисии на новините в 12 часа и 19 часа също са посветени на празненствата по случай 113-ата годишнина от независимостта. Като изнесен водещ, Лиляна Боянова ще обобщава празненствата от цялата страна, а водещите Денислав Борисов, за обедна, и Иван Георгиев, за централна емисия, остават в студиото.
„Тази сутрин“ е по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации