Сподели магията на Коледа

 Сподели магията на Коледа

Кока-Кола започва новата си глобална рекламна кампания „Сподели магията на Коледа“, за да отпразнува истинската магия на празника и да насърчи хората да бъдат заедно като общност. Коледната кампания идва с послание за радост в празничния сезон, напомняйки, че истинската магия на Коледа е в моментите на близост, които споделяме с другите.
Кампанията „Сподели магията на Коледа“ е подкрепена от нов видеоклип, поредица от дигитални и търговски активации и обществени инициативи. Режисиран е от Сам Браун и разказва за доброто у хората и тяхната нова връзка със света, в който днес живеят. Вдъхновяващата история олицетворява момче, чието въображение и усилия успяват да съберат цялата общност заедно на Коледа, разкривайки магията на споделената емоция от празничната трапеза и Кока-Кола.
Лентата започва с момче, което заедно с майка си се мести в нов апартамент на Коледа. Стоейки в новия си дом, детето забелязва, че в него няма камина и осъзнава, че без нея Дядо Коледа няма да може да стигне до него. Така, той решава да си направи сам. Момчето започва да строи комин от кутии, а съседите бързо се обединяват, за да му помогнат да го завърши навреме за Коледа.

Велин Манов

Подобни публикации