„Стани богат“ превзема телевизионния ефир

 „Стани богат“ превзема телевизионния ефир

Легендарна телевизионна игра, световен бранд с милиони фенове по целия свят и 20-годишна история у нас – „Стани богат“, се завръща. Тя е запазена територия за хората, които обичат да тестват знанията си и да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура.
В празничните вечери в края на годината цялото семейство ще се забавлява в компанията на водещия Михаил Билалов, който ще посрещне в студиото на шоуто много и любопитни нови участници. Всички, дръзнали да седнат на стола на богатството, не само ще претендират за спечелването на 100 000 лева, но и ще демонстрират невероятен хъс и знания , докато разкриват интересни факти за самите себе си. Зрителите в юбилейната година на формата ще станат свидетели на динамична игра, която със средствата на качествената телевизионна продукция ще се превърне в своеобразен празник на човешкото любопитство към света.
Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 000 лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента и редица изненади. Предаването ще предложи много знания, хумор и развлечение за цялото семейство.
„Стани богат“ е от 20 декември всяка делнична вечер по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации