„Стани богат“ се завръща на 5 септември

 „Стани богат“ се завръща на 5 септември

Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с милиони фенове „Стани богат“, ще напочне новият сезон в телевизионния ефир на 5 септември.
Екипът на шоуто е подготвил широк спектър от интересни и любопитни въпроси, които ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите. Напрежението около играта ще се редува с приятни емоции на тези, които обичат да тестват знанията си и имат късмета да седнат на стола срещу харизматичния водещ Михаил Билалов.
Първият сезон може да се похвали с редица рекорди. 196 жадни за знание участници седнаха на стола на богатството и спечелиха общо 552 500 лева в рамките на 110 часа ефирно време. Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лева, а първи на стола на богатството седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас. Новото правило за втора сигурна сума, а именно играчът сам да определи каква да бъде тя, не просто е увеличило предизвикателството пред участниците, но им е донесло и допълнителна дързост при вземане на решение относно въпросите. Чрез тази историческа за шоуто промяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1500 лева. Дигиталната игра „Стани богат“ вече 7 месеца също се радва на изключителен интерес от феновете, които с удоволствие играят онлайн версията навсякъде и по всяко време, без регистрация и ограничения.
„Стани богат” ще се излъчва всяка делнична вечер по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации